Cursussen, workshops en lezingen

Nachtmerries over wiskunde-examens, rillingen over uw rug bij de herinnering aan colleges statistiek … Wellicht komt het u, of uw medewerkers, niet vreemd voor. Vanuit StatStories willen we de negatieve lading wegnemen van statistiek en u de enorme meerwaarde en toepasbaarheid van data laten ervaren. Dit doen we middels lezingen, workshops en cursussen. Doel is om de deelnemers, u en uw medewerkers, te enthousiasmeren en zelfvertrouwen te geven met betrekking tot het werken met data. Op deze manier dragen we bij aan het gemotiveerd data-driven werken binnen uw organisatie. De cursussen en workshops zijn geschikt voor medewerkers die momenteel al werken met data of hier op korte termijn mee aan de slag gaan. Eenvoudige bewerkingen in Excel kunnen verrichten is een vereiste voor deelname.

Afhankelijk van uw specifieke vraag en beschikbare tijd en middelen, kunt u kiezen voor een cursus, workshop of lezing. Graag gaan we met u in gesprek om te bepalen welke trainingsvorm het beste aansluit bij uw behoefte. Met het oog op de vertrouwelijkheid van gegevens kiezen wij ervoor om cursussen en workshops per organisatie op maat aan te bieden. Ook lezingen verzorgen wij bij voorkeur incompany.

Heeft u een vraag die niet direct aansluit bij één van deze trainingsvormen? Wilt u een ander aandachtspunt in een cursus, lezing of workshop? Van dataverzameling tot en met interpretatie van resultaten, wij helpen u graag bij het verbeteren van data-awareness in uw bedrijf! We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op als u verdere informatie wilt over tarieven of mogelijkheden voor uw organisatie.

Vragen? Stel ze hier!